(0312) 502 36 77
İnsana Değer Hizmet
24 Saat Hizmetinizde
(0312) 502 36 77
İnsana Değer Hizmet
24 Saat Hizmetinizde

Haberler

Ankara Huzur Evi Diyince Tek Yer

Çınar Huzurevi

Ankara bulunan Çınar Yaşlı Bakım Merkezi, sosyal medya ve yaptığımız bazı etkinlikler haberleri burada olacaktır. Ayrıca büyüklerimizle ilgili bazı gelişmeleri yine burada yayınlayacağız.

Huzurevleri, yaşlıların barınma, bakım ve tıbbi yardım hizmetleri alabildiği kurumlardır. Çınar Huzurevinde yaşayan yaşlılarımız sağlık ve refahı için sürekli olarak takip edilir ve gerekli önlemler alınır. Çınar Huzurevinde hakkında yayınlanan haberler, bu kurumlardaki yaşlıların hayat kalitesini artırmak veya meydana gelen sorunları ele almak için gündeme gelir.

Çınar Huzurevi haberler genellikle sağlık, bakım, güvenlik ve yaşam kalitesiyle ilgili konuları ele alır. Bu haberler, Huzurevimizde yapılan etkinliklerle ilgili olaylarla olabilir. Örneğin, Huzurevimizden yapılan etkinlikler, yaşlıların hayat kalitesini artırmak için yapılan yenilikler, yaşlıların yararına yapılan kararlar gibi haberler.

Huzurevleri hakkında son dönemde yapılan haberlerde, COVID-19 pandemisi nedeniyle yaşanan sıkıntılar önemli bir yer tutuyor. Huzurevleri, yaşlıların en yüksek risk altında olduğu yerler arasında yer alıyor ve pandemi sürecinde yaşlıların korunması için önlemler alınması gerekiyor. Bu kapsamda, Pandemi öncesinde olduğu gibi her giren personel, ziyaretçi yada başkası mutlaka ama mutlaka maske takma zorunluluğu vardır.  Aşılama kampanyaları, hijyen önlemleri ve ziyaret kısıtlamaları gibi tedbirler alınmaktadır. Maske takma zorunluluğu konusunda gösterilen hassasiyetimizi anlamınızı ve takmanız gerektiğini kurum girişinde hem yazılı hem de sözlü olarak söylenmektedir.

 

Bizden Haberler